Cornel Moca – Specialist fitness

Servicii

Servicii

Sesiuni individuale

Indiferent de obiectivul tău, cu cei peste 14 ani experiența și nenumăratele transformări, te voi duce acolo unde îți dorești în cel mai scurt și sigur mod posibil. Scopul meu este să-ți atingi obiectivul și să-ți îmbunătățești postura, să ai o inimă puternică și o rezistență pe măsură la efort, să ai mai multă mobilitate și flexibilitate și o stare de bine. Toate acestea, sub o îndrumare continuă pentru o execuție perfectă, fără riscul de a te accidenta și fără a pierde timpul cu antrenamente ineficiente.

Formular de contact

Formular de contact

Program nutriție personalizat

Programul de nutriție nu este o „dietă”, ci un plan alimentar conceput inteligent și țintit către obiectivul tău, ținând cont de activitățile tale zilnice și de metabolismul tău. Astfel, vei slăbi mâncând alimente pe care le consumi în mod normal, depozitele de grăsime vor începe să fie accesate pentru a fi folosite în producerea de energie și deci, vei începe să slăbești din primele zile și te vei simți mai bine și împlinit văzând că reușesti să-ți atingi obictivele.

Corectare deficiențe posturale

În viața de zi cu zi, stai tot mai mult pe scaun, te simți înțepenit, umerii sunt tot mai aplecați către înainte, durerile de spate încep să își facă simțită prezența și problemele posturale sunt tot mai vizibile. Antrenamentele pentru îmbunătățirea posturii sunt personalizate și pun accent pe exerciții de stretching și kinetoterapie. Acestea vor elimina durerile de spate, vor corecta postura, vor detensiona musculatura, oferind mobilitate articulară și flexibilitate îmbunătățite.

Formular de contact